Huurprijzen

Wat is de prijs

Bij Mini Opslag Meppel is een ruime keuze aan opslagunits met verschillende afmetingen en maandtarieven. Maak gebruik van onze ruimteplanner om te bepalen wat je nodig hebt of vraag advies wat de beste opties zijn.

Samen kunnen we de meest geschikte opslagunit bepalen. Kom je er na verloop van tijd achter dat je minder of juist meer ruimte nodig hebt, dan stap je simpelweg over op een beschikbare unit met andere afmetingen. Zonder extra kosten: na die overstap betaal je gewoon de prijs van de nieuwe unit.

Je huurt al een kleine opslagunit van 1 kuub (m³) voor € 11,50 per maand. Voor 14 m³ betaal je € 87,50. Een grote unit van 40 m³ komt op iets minder dan € 200 per maand. Daartussen zitten veel varianten: er is keuze uit zo’n 20 verschillende afmetingen. Vul de contactpagina in voor een offerte op maat. De eerste betaling, eerste maand huur en gelijk bedrag aan borg, vindt plaats per pin. Daarna betaal je via automatische incasso: geen gedoe met elke maand facturen en overboeken. En heb je de opslag niet meer nodig, dan stopt de huur. De resthuur ontvang je gewoon terug.