Domeinnaam en hosting

We verzorgen graag het gehele plaatje en daarom als je wilt ook de domeinnaam in elke gewenste extensie en de hosting op onze supersnelle servers met zwaar beveiligde software en SSL certificering.

Betaalbare hosting en domeinnamen

We komen het zo vaak tegen. De klant heeft zich weer eens laten verleiden om elders tegen super spectaculaire prijzen te kiezen voor een spotgoedkoop hosting pakket inclusief e-mail. Maar leveren vrijwel nooit het gene dat wat u er van verwacht en nodig hebt.

Je website hosten op snelle, goed beveiligde servers kost nu eenmaal wat meer dan een enkele euro per maand. Wij rekenen niet de hoofdprijs, het is voor ons geen zaak van winst maken op het hosten van de website. Wij verdienen aan het bouwen van mooie dingen. Maar we zien wel graag dat die mooie dingen supersnel voor de dag komen.

Dat willen je bezoekers ook. Reken maar. Neem jezelf op de proef. Hoe vervelend vind je het wanneer je ook maar twee seconden moet wachten voordat er wat in beeld verschijnt. Bloed irritant toch? Vinden wij ook. Daarom bieden wij onze klanten supersnelle hosting voor normale, schappelijke prijzen. Voor de prijs van een lunch in een gemiddeld restaurant draait jouw website als een zonnetje en komen bezoekers terug, omdat het allemaal lekker vlot verloopt.

Check of je domeinnaam vrij is of laat ons voor je kijken en je adviseren bij eventuele sterke alternatieven. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt.