Maatwerk software

Laat je app of software-applicatie ontwikkelen door onze bevlogen ontwikkelaars. Wij werken met verschillende technieken om de software precies dat te laten doen wat voor jou zo extreem belangrijk is.

Innoveren en efficiënter werken

Veelal voldoet standaard software niet aan uw eisen of werkt omslachtig. Efficiëntie van de software is ver te zoeken en kost vaak onnodig veel tijd en geld.

Wij helpen bedrijven met ‘innoveren’ en ‘efficiënter’ werken doormiddel van maatwerk software, gericht op de processen binnen het bedrijf. Door uw processen op elkaar aan te laten sluiten creëert u tijd, tijd die u kan gebruiken om te groeien en te investeren in andere belangrijke zaken die het ondernemen met zicht mee brengen.

We bouwen apps en complexe software applicaties op maat. We bouwden onder andere CRM systemen voor Self Storage bedrijven, maar ook CRM pakketten voor het beheren van VvE’s. We bouwen met super veel plezier verschillende soorten systemen voor kleine tot middelgrote ondernemingen.

Apps en software op maat vragen een andere procedure dan het bouwen van websites en webshops. De ervaring leert dat complexe software of uitgebreide apps eerst uitgewerkt dienen te worden zodat we elkaar goed begrijpen. Het is immers doodzonde wanneer we eenmaal onderweg zijn, dan er achter komen dat het toch net wat anders had gemoeten. Vaak kun je dan opnieuw beginnen, omdat de basis niet goed in elkaar zit. Dus we komen langs en maken eerst een plan van aanpak, zodat je rustig kunt slapen en weet wat je binnen jouw budget opgeleverd krijgt. Geen verrassingen achteraf.

Neem gerust contact met ons op

Neem gerust eens contact op en houd ons voor waar je aan denkt. We helpen je graag op weg om inzichtelijk te krijgen wat er voor nodig is en waar je aan moet denken bij de plannen die je hebt. We werken met een team van ontwikkelaars waarin senior en junior vertegenwoordigd is. Je kunt dus leunen op de kennis van de oude rotten in het vak die alles al een keer hebben gezien en de jongere broekies die de oudjes met hun creatieve vermogen dagelijks weer verbazen. Deze mix is gezond en houden we bewust in stand, zodat onze klanten optimaal profiteren van het maximale rendement uit iedere opdracht.