Wij bouwen uw website volledig uw wensen!

Voor iedere onderneming is tegenwoordig een website of shop ontzettend belangrijk, meer dan een visitekaartje alleen. Het laat zien wat u als bedrijf wilt uitstralen. Welke producten en/of diensten u levert en hoe mensen contact met uw bedrijf kunnen opnemen.

Standaard responsive

Wij bouwen websites en shops standaard ‘responsive’. Dit houdt in dat de website op ieder scherm goed uitgelijnd voor de dag komt en in iedere situatie, ook op de kleinste mobiele schermen, goed leesbaar blijft.

Aparte mobiele versie

Wil je voor mobiele telefoons een speciale ‘mobile version’ tonen, dan is dat geen enkel probleem. We bouwen dan een separate website speciaal ingericht voor mobiele (smalle, kleine) schermen. Bezoekers die met hun mobiel op jouw website terecht komen krijgen de m.jouwwebsite.nl versie te zien.

Onepager tot een uitgebreide website

We bouwen wat jij wilt. Een simpele onepager tot een uitgebreide website vol content met een compleet managementsysteem erachter. Wil je speciaal ontwikkelde componenten toevoegen als een kalender, het automatisch bijhouden van voorraad of noem het eigenlijk maar op, we hebben het waarschijnlijk al een keer eerder gedaan.

Houd de kosten in de hand

Je kunt het zo gek niet bedenken. Maar alles heeft een prijs. We adviseren je graag om de kosten binnen de perken te houden. Begin wat gematigd en eis wanneer je begint niet teveel van je website. Je bent nooit klaar, belangrijker is om eerst een zogeheten ‘most viable’ versie online te krijgen. Vanuit daar bouw je verder met voortschrijdend inzicht. Focus je eerst op wat echt belangrijk is. Zo houd je de kosten in de hand. En wij helpen je daar graag bij.

We bouwen dus vanuit het niets, maar kunnen ons ook rijkelijk inleven in bestaande websites om daar het verschil te maken. Zit je ergens vast (het gebeurt helaas maar al te vaak), praat er eens met ons over. Dat kan best wel eens heel verhelderend werken. En baat het niet, dan schaadt het je ook niet. Wij staan voor je klaar. Laat ons maar weten wanneer jij er klaar voor bent.