Over ons

We zijn druk met bouwen, maar maken altijd tijd vrij om jouw plannen in ons op te nemen en vrijblijvend te bespreken wat de mogelijkheden zijn

Oprichting Blend:merk

Jaren geleden is Blend:merk opgericht door de heer Willemsen waarbij Blend:merk zich manifesteerde als een full-service Internet Bureau. In 2016 kwam Wietse van Ginkel in het bedrijf waarbij Willemsen eind 2016 het bedrijf uit stapte vanwege prive omstandigheden.

Wietse is een back-end ontwikkelaar en hierdoor richte hij zich steeds meer op alleen het ontwikkelen van websites en maatwerk software, en verzamelde daar mensen om zich heen die de grafische werkzaamheden konden verrichten.

2017 kwam Richard als stagiaire binnen bij Blend:merk en ontwikkelde zich als een volwaardig full-stack ontwikkelaar.

Vandaag de dag ontwikkelen wij nog steeds vol passie

Nu anno 2020 doen Wietse & Richard dit nog steeds, vol passie ontwikkelen, klanten helpen bij het innoveren en efficiënter werken met maatwerk software. We bouwen het zo dat onze klanten hun online omgeving zelf kunnen beheren. En hebben ze hulp nodig dan weten ze ons direct te vinden. Dat maakt ons trots, iedere dag weer.

Laat ons je verder helpen. Neem gerust contact op. We zijn druk met bouwen, maar maken altijd tijd vrij om jouw plannen in ons op te nemen en vrijblijvend te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Je krijgt bij ons niet de telefoniste aan de lijn die je uit moet gaan leggen wat je wilt. Nee, direct vakmanschap aan tafel, zo weet je direct wat we voor jou kunnen doen. Wat we doen, doen we goed, daar kun je van op aan. We horen je graag.